Wat kan ik bieden?

Ieder mens is uniek, daarom werk ik op energetische niveau met de instrumenten die precies op dát moment voor jou bestemd zijn. In een consult met mij krijg je alle ruimte voor ervaren en vragen. Je kunt verschillende Maya-wijsheid profielen van “Alles is energie” aanvragen:

1. Profiel van je gehele levenspad

Je krijgt je gehele levenspad te zien zoals je dit bij je geboorte hebt meegekregen. Dit helpt je inzicht te krijgen in je kwaliteiten, talenten, valkuilen, keuzes, je richting in je leven om te groeien en te ontwikkelen. Het laat je zien hoe jij je levenspad loopt, wat je tegen komt, wie je bent, hoe je creëert, je persoonlijkheid, moeiteloze Zelf, drijfveer, je talent en talentontwikkeling.

2. Profiel van je begeleiders op je levenspad,  je talent en talentontwikkeling:

De omschrijving van je 4 begeleiders, tezamen met je kernkwaliteit, geven aan hoe jij in je kracht staat en in verbinding bent met jezelf. Bovendien lees je meer over je talenten.

3. Profiel voor je levensjaar:

Dit profiel loopt van verjaardag tot verjaardag en reikt je inzicht aan over je ontwikkeling, groei en potentieel van dat specifieke jaar.

4. Profiel van je innerlijk kompas:

Dit profiel geeft je zicht op de koers die jij vaart en hoe je dit kompas kunt inzetten. Dit gaat over je spirituele-, fysieke-, sociaal/relationele- en mentale-behoefte.

5. Relatieprofiel

Dit profiel geeft je inzicht in de kenmerken van jullie relatie: relationele kracht, verbindende kracht, je kwetsbaarheid en je uitdaging in relaties.

6. Profiel van hoe jij creëert:

Dit gaat over je persoonlijkheid, moeiteloze Zelf, drijfveer (je visie, missie, passie).

7. Consult i.v.m. ontvangen profiel:

Een waardevolle mondeling aanvulling op je profiel met voldoende ruimte voor vragen en ervaren.

8. Open consult

Wanneer je (nog) niet weet wat je nodig hebt, maar niet lekker in je vel zit of veel vragen hebt, kun je me bereiken via het contactformulier of via Messenger.  In een open consult kan ik je helpen om meer in de “flow” van je leven te komen.

9. Profiel Potentieel-Management:

Potentieel-Management is eigenlijk Energetisch Management. Handig voor kleinere organisaties en projecten. Op het moment dat je mensen werk kunt laten verrichten dat gericht is op hun eigen potentieel, behoren de energieverliezen voor het grootste deel tot het verleden. Potentieel-Management heeft daardoor een rechtstreeks effect op de inzet, betrokkenheid, werkplezier, winstgevendheid en groei van een organisatie. Mensen die samenwerken, streven een gemeenschappelijk doel na. Om dit doel te behalen is het nodig de juiste mensen op de juiste plek te hebben/krijgen. Ik laat je zien wie het beste op welke plek past en daarmee volledig tot zijn recht komt. Hiervoor maak ik een profiel en dit kan dienen als handig naslagwerk. Zo komt je team in een positieve en resultaatgerichte flow.

Hoe verder?

Nadat je het profiel van mij hebt ontvangen, kun je ervoor kiezen om in een consult meer uitleg en duidelijkheid van mij te krijgen. Er is dan voldoende ruimte voor vragen.  Het profiel krijg je 1 dag vóór dit consult, zodat de energetische lading nog vers is en jij je alvast kunt inlezen en voorbereiden. Je kunt ook een profiel aanvragen zónder consult. Een consult draagt echter wél wezenlijk bij om e.e.a. duidelijk te krijgen.

Buiten de hierboven genoemde mogelijkheden, kan er misschien een andere specifieke vraag zijn waarbij ik je kan adviseren. Ook op het gebied van regressie en reïncarnatie. Stuur dan gerust een bericht via het contactformulier of Messenger.

go with te flowWarme groet,  Fokje.