Wie ik ben

In de eerste plaats ben ik een westerse vrouw die een reguliere baan heeft in het bedrijfsleven (management-ondersteunend). Ik neem deel aan het arbeidsproces en zet mijn talenten daarvoor in.

Daarnaast ben ik een spirituele vrouw en ingewijd in de mystieke wereld van de Q’ero sjamanen uit Peru. Bij het kopje “mijn inwijdingen” kun je daarover meer lezen. Omdat ik me zo sterk verbonden voel met de natuur, spiritualiteit en Peru, was dit voor mij een vanzelfsprekende stap. Ik werk met mijn passie: Maya-wijsheid en de Tzolkin en mijn levenservaring.  De synchroniciteit (“toevalligheden”) spelen een grote rol in mijn dagelijks leven.

Als kind snapte ik niet waarom mensen zich niet uitspraken en merkte dat wat ze zeiden vaak niet overeenkwam met wat ze écht voelden. Dat was nogal confronterend en ik begreep daar als kind echt niks van. Het is toch zo simpel? Ook wilde ik advocaat worden, want ik begreep zo goed hoe mensen tot hun foute daden konden komen. Ik zag immers hun Zelf en het plaatje hoe ze tot hun misstappen waren gekomen. Ik ben niet advocaat geworden, maar wel mezelf……..

Ik heb een roerige levensreis achter de rug. Mijn leven is gekenmerkt door diepe, zwarte dalen, maar ook mooie hoge bergen met prachtig uitzicht. Gaandeweg heb ik geleerd dat juist in die diepe dalen het mooiste licht schijnt ! Misschien klinkt dit je nu gek in de oren, maar neem van mij aan dat je daar je kracht haalt. Ik heb (net als velen van jullie) intens verdriet, zielepijn, en trauma’s doorleefd. En bovendien issues en wonden uit vorige levens doorleefd en tot in elke vezel gevoeld en wist dwars door alles heen mijn authentieke Zelf terug te halen, krachtiger dan ooit. Ik koester de gelukkige momenten in mijn leven en hou daardoor een positieve focus op de toekomst. Door alles te doorleven, te luisteren naar mijn innerlijke stem, kan ik de verbinding leggen op de grens tussen twee werelden. Ik laat me leiden door bezieling en ben in staat om het licht in het donker en het donker in het licht te zien. Zo open ik de ogen van alle mensen en maak het onzichtbare zichtbaar.

korenveldIk ben een echte “aarde-vrouw”, met beide benen op de grond.  D.w.z. dat ik mijn rust, kracht en inzichten in de natuur vindt. Vanuit mijn heldervoelend- en helderwetendheid krijg ik prachtige boodschappen en wijsheid aangereikt. Ik ben ervan overtuigd dat we hier zijn met een missie, allen op onze eigen wijze en met eigen potentieel. Daarom heb ik geen oordeel, geen vooroordeel, geen veroordeling.

(Maya-taal en In lak echbetekent: ik ben een andere jij)